Ploča za kuhanje Hansa BHKS6113

233,00 

SKU: 1106039 Kategorije: ,

Opis

Ploča za kuhanje Hansa BHKS6113 sa okretnim komandama; 4 zone za kuhanje. WOK plamenik. Automatsko paljenje u ručici. Stabilni nosači tava od lijevanog željeza. Plameni sigurnosni ventil.

WOK plamenik

Organizirate zabavu i želite poslužiti svoje omiljeno azijsko jelo pripremljeno u WOK -u? Sada, s plamenikom WOK, možete kuhati jelo do savršenstva. Ovaj plamenik ima trostruki plamen i idealan je za pripremu jela u velikim loncima, tavama i WOK -ovima. Ovo rješenje čini vaša jela ravnomjerno prženima i kuhanima, bez opasnosti od opeklina, nedovoljno kuhanja ili gubitka hranjivih tvari. Sve što trebate učiniti je uživati u zabavi.

Automatsko paljenje u ručici

Nema više spaljenih prstiju od pokušaja paljenja plamenika šibicama ili onih uvijek neispravnih upaljača. Zahvaljujući automatskom paljenju u ručici za paljenje, plamenik postaje iznimno jednostavan i praktičan. Sve možete učiniti jednom rukom. Pritisnite i okrenite gumb da biste zapalili plamenik. Uklonite toplinu sami i učinite kuhinjski rad udobnim.

Stabilni nosači tava od lijevanog željeza

Nosači koji su nestabilni i teško se čiste više nisu problem. Plinske ploče za kuhanje Hansa opremljene su novim, snažnim i stabilnim nosačima posuda od lijevanog željeza koje se mogu prati u perilici posuđa radi vaše udobnosti. Posude možete pomicati dok držači ostaju na svom mjestu. Savršen dizajn za udobnost kuhinje.

Plameni sigurnosni ventil

Moglo bi biti opasno ako se plamenik slučajno ugasi. Međutim, ne u plinskim pločama za kuhanje Hansa koje su opremljene posebnim ventilom koji prekida dovod plina. Sigurnost iznad svega!

Dodaci:
Sigurnosni ventil za plamen;
rešetka od lijevanog željeza; električno paljenje;
tipke za upravljanje s prednje strane;
Ploča:
– 4 cm Eco pomoćni plamenik (1 kW);
– 6.5 cm Eco srednji plamenik (1.8 kW) x 2;
– 13 cm WOK veliki plamenik (2.8 kW);
Dimenzije: 600 x 510 x 40 mm
Visina: 9 cm
Širina: 60 cm
Dubina: 51 cm
Neto težina: 12,5 kg
Površina ploče za kuhanje: Staklena površina
Kontrole: Ručice
Površina ploče za kuhanje: stakla
Boja ploče za kuhanje: Crno
Broj zona grijanja / plamenika: 4 kom.
Vrsta ploče za kuhanje: Plin

Ostali artikli proizvođača Hansa u našoj ponudi!
Posjetite nas na našoj Facebook stranici!

Dodatne informacije

Težina 13 kg
Proizvođač