Xtorm 140W Powerbank – Titan Pro – prijenosni punjač

219,00 

SKU: XB402 Kategorija:

Opis

Xtorm XB4 Titan Pro ima najnoviju generaciju Power Delivery-a: 140W PD3.1 – EPR (prošireni raspon snage), kao i 3 druga snažna USB-C izlaza, optimizirane za brzo punjenje vašeg novog laptopa, tableta i pametnog telefona. Zahvaljujući ugrađenom kabelu, uvijek ste spremni za punjenje u pokretu!

Snažan USB-C PD izlaz od 140 W
4 USB-C PD izlaza
Kapacitet baterije 24.000 mAh
Snaga 150W (maks.)
Laptop potpuno napunjen za manje od 1,5 sati
Integrirani magnetski USB-C kabel
Održivi materijali
(Ne)vidljivi LED indikator baterije
Ikonski dizajn

XB4 Titan Power Bank besprijekorno kombinira svoj ikonski dizajn sa specifikacijama vodećim u klasi, održivim materijalima i inovativnim značajkama. To je savršen Power Bank za brzo punjenje vašeg MacBooka, tableta i pametnog telefona. Zahvaljujući ugrađenom kabelu uvijek ste spremni za punjenje u pokretu!

Ultimativni prijenosni Power Bank

Titan ima 4 snažna USB-C PD izlaza, s kombiniranom ukupnom izlaznom snagom od 150 W. USB-C PD priključak od 140 W optimiziran je za brzo punjenje MacBookova ili drugih snažnih prijenosnih računala. Ostali USB-C PD izlazi toplo se preporučuju za punjenje vašeg pametnog telefona ili tableta.

Ekstra brzo punjenje

Zahvaljujući USB-C PD ulazu od 100 W, Power Bank se može u potpunosti napuniti i biti spreman za korištenje za manje od 1,5 sata. Čak podržava i prolazno punjenje, tako da možete puniti druge uređaje čak i dok se Power Bank puni!

Kretanje prema održivoj budućnosti

U nastojanju da krenemo prema održivijoj budućnosti, ugradili smo upotrebu reciklirane plastike u tijelo našeg Power Banka. Čak je i naša ambalaža izrađena od recikliranih materijala. Naši proizvodi napravljeni su da traju. Na ovaj način se borimo protiv tržišta zamjena.

Dizajn koji daje dobar osjećaj

Dizajn ide ruku pod ruku s korisničkim iskustvom. Zbog toga posebnu pozornost posvećujemo detaljima; poput glatke završne obrade meke na dodir, pažljivo integriranog magnetskog USB-C kabela, kao i LED zaslona baterije koji se pojavljuje samo kada je to potrebno.

Prikaza baterije

LED zaslon baterije u Titanu savršeno se uklapa u cjelokupni dizajn Power Banka. Njegov retro inspiriran pikselizirani dizajn pojavljuje se samo kada je to potrebno, pokazujući stvarni postotak baterije i status punjenja. Kada je isključen, zaslon je potpuno nevidljiv – zbog čega se dizajn Power Bank još više ističe, ostajući čisto minimalistički.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Serija Serija: XB4
Kapacitet: 24000 MAh
Snaga: 150 W
Duljina: 19 cm
Širina: 9 cm
Visina: 3 cm
Težina: 833 g
Vrsta unosa: USB-C PD
Vrsta izlaza: USB-C PD
Broj izlaza: 4
Materijal: Reciklirani ABS, reciklirani PC
Otporan na vodu: NE
Vrijeme punjenja baterije: 1,5 h
Solarni: NE

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Proizvođač