Xtorm Hybrid Solar Powerbank 10.000 – prijenosni punjač

29,00 

SKU: FS103 Kategorija:

Opis

Xtorm Hybrid Solar Powerbank 10.000
Kao što ime sugerira, Hybrid Solar Powerbank je kombinacija Power Bank-a i solarnog punjača i dio je naše palete prijenosnih solarnih uređaja koji su jednostavni za korištenje. Uz Xtorm Hybrid Solar Bank možete puniti svoje mobilne uređaje gdje god se nalazili. Možete puniti svoj pametni telefon, navigacijski sustav, GPS ili tablet dok ste na primjer u pokretu. Uz Hybrid Solar Powerbank više nikada nećete zapeti s praznom baterijom.

Hybdrid Solar Powerbank ima internu bateriju od 10.000 mAh koja može pohraniti dovoljno energije za punjenje vašeg pametnog telefona do čak 4 puta! Unutarnja baterija može se jednostavno napuniti pomoću USB priključka ili električne mreže ili putem solarne ploče. Ovaj cool punjač ima SunPower® solarnu ploču visoke učinkovitosti koja omogućuje brže punjenje pomoću solarne energije.

Power Bank ima LED indikator snage koji prikazuje preostalu razinu energije. Štoviše, budući da Solar Bank ima dva odvojena USB izlaza, možete puniti 2 uređaja istovremeno. Jednostavno pritisnite on/off za pokretanje ili zaustavljanje procesa punjenja Solar Bank.

Xtrom Hybdrid Solar Powerbank otporan je na kišu (IP44) i opremljen funkcijom svjetiljke, što ga čini savršenim rješenjem za punjenje na odmoru i tijekom aktivnosti na otvorenom. S ovim praktičnim punjačem uvijek ćete imati rezervnu bateriju pri ruci za punjenje svojih mobilnih uređaja gdje god se nalazili!

Karakteristike uređaja Xtorm
Jedna od glavnih prednosti ovog modela je integrirani solarni panel koji omogućuje punjenje powerbanka pomoću sunčeve energije. To je izuzetno korisno kada se nalazite na otvorenom ili u situacijama kada niste priključeni na električnu mrežu. Samo izložite powerbank sunčevoj svjetlosti i on će početi skupljati energiju.

Osim solarnog punjenja, Xtorm FS103 Hybrid Solar Powerbank može se puniti i preko tradicionalnog USB punjača putem priloženog kabela. To znači da, kada imate pristup električnoj mreži, možete brzo i učinkovito napuniti powerbank i pripremiti ga za daljnje korištenje.

Ova powerbank ima nekoliko USB priključaka, što vam omogućuje da istovremeno napunite više uređaja. Također podržava brzo punjenje (Fast Charging), što znači da može pružiti brzi i učinkoviti izvor napajanja za vaše uređaje.

Dizajn Xtorm FS103 Hybrid Solar Powerbanka je kompaktan i izdržljiv, što ga čini idealnim za putovanja, kampiranje i druge aktivnosti na otvorenom. Također je opremljen LED svjetiljkom koja može biti korisna u slučaju nužde ili kada vam je potrebno dodatno osvjetljenje.

Sigurnost je također važan aspekt ovog powerbanka. Ugrađena zaštita od prenapona, prekomjerne struje i kratkog spoja osigurava sigurno punjenje vaših uređaja i štiti ih od oštećenja.

Xtorm je poznat po kvaliteti svojih proizvoda, a Xtorm FS103 Hybrid Solar Powerbank nije iznimka. Visokokvalitetna izrada i pouzdanost čine ovaj powerbank pouzdanim partnerom za napajanje vaših uređaja u pokretu.

Upute za uporabu i dodatne informacije mogu biti dostupne na web stranici proizvođača ili u priloženom pakiranju. Ako imate specifična pitanja o Xtorm FS103 Hybrid Solar Powerbanku, preporučujem vam da konzultirate relevantne izvore ili se obratite proizvođaču za dodatne informacije.

Ukratko, Xtorm FS103 Hybrid Solar Powerbank s kapacitetom od 10.000 mAh nudi praktično i održivo rješenje za napajanje vaših mobilnih uređaja putem solarnog punjenja. Prenosivost, sigurnost i brzo punjenje čine ga idealnim za putovanja i aktivnosti na otvorenom.

Xtorm je priznati brand koji se ističe kvalitetom i inovacijom u području mobilnih napajanja. Pored Xtorm Hybrid Solar Powerbanka, nude i širok raspon drugih powerbankova, solarnih punjača i dodataka za mobilno napajanje. Ovi proizvodi su idealni za avanturiste, putnike i sve koji su ovisni o napajanju svojih uređaja na putu.

Težina: 0,25 kg
Dimenzije: 17 × 8,8 × 1,9 cm
Proizvođač: Xtorm
Snaga: 20W
Kapacitet: 10000 MAh
Ciklus baterije: 2000+
Brzina punjenja: 2h (100%)
Ulazi: Solar Panel; 1x USB-A
Izlazi: 2x USB-A
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 0,25 kg
Proizvođač