Zendure Solar Panel 200W – solarni panel

499,00 

SKU: ZEN-SOLAR-200W Kategorija:

Opis

Ako želite biti potpuno izvan mreže, solarna energija je pravi put. Osim toga, sunčeva svjetlost je u osnovi besplatna zelena energija. Zato smo dizajnirali vlastitu solarnu ploču od 200 W, koja odlično radi sa SuperBase Pro 2000.

  • Visoka efikasnost
  • Prijenosna
  • Izdržljiva
  • Vodootporna IP67

Zendure je renomirana robna marka poznata po svojim inovativnim i izdržljivim rješenjima za napajanje, koja zadovoljavaju potrebe suvremenih tehnički potkovanih pojedinaca.
Uz snažan fokus na kvalitetu i pouzdanost, Zendure je stekao reputaciju za izradu proizvoda koji odolijevaju testu vremena i pružaju dosljednu izvedbu.
Predanost brenda zadovoljstvu kupaca i predanost stvaranju iznimnih rješenja za punjenje učinili su Zendure pouzdanim izborom za one koji traže visokokvalitetne prijenosne električne proizvode.

Naš Zendure solar panel koristi napredne tehnologije za upijanje što više sunčeve svjetlosti moguće. Monokristalna solarna energija nove generacije ćelije povećavaju učinkovitost pretvorbe, imaju do 22,5% bolju izvedbu od sličnih ocijenjeni polikristalni solarni paneli pri slabom osvjetljenju Uvjeti. Također ima podesivi stalak, postavite ploču pod idealnim kutom za maksimalni prinos.

Zendure Solar Panel 200W je visokokvalitetan i učinkovit solarni panel dizajniran da iskoristi snagu sunca i pretvori je u čistu, obnovljivu energiju. Sa svojom robusnom konstrukcijom i naprednom tehnologijom solarnih ćelija, ovaj panel nudi pouzdane performanse i izdržljivost. Izrađen od robusnih materijala i dizajniran da izdrži teške vremenske uvjete, može podnijeti zahtjeve vanjske uporabe. Također je lagan i prenosiv, što ga čini lakim za nošenje i postavljanje gdje god vam zatreba.

S kompaktnim i prijenosnim dizajnom, Zendure solarni panel 200W savršen je za avanture u pokretu, kampiranja, vožnju kampovima i druge aktivnosti na otvorenom. Opremljen je s više priključaka za punjenje, što vam omogućuje istovremeno punjenje različitih uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, laptope i još mnogo toga.

Velika izlazna snaga ovog solarnog panela osigurava brže vrijeme punjenja, čak i u izazovnim vremenskim uvjetima. Koristi tehnologiju pametnog punjenja koja automatski otkriva i isporučuje optimalnu brzinu punjenja za vaše uređaje, povećavajući učinkovitost.

Jednostavan za postavljanje i korištenje, Zendure Solar Panel 200W dolazi s ugrađenim stalcima i rupama za montiranje, što vam omogućuje da ga postavite na siguran način i optimizirate izlaganje suncu. Također je kompatibilan s prijenosnim elektranama i baterijama, pružajući učinkovito rješenje za napajanje izvan mreže.

Iskorištavanjem solarne energije sa Zendure Solar Panel 200W, smanjujete svoje oslanjanje na tradicionalne izvore električne energije, minimizirate svoj ugljični otisak i uživate u slobodi generiranja vlastite energije. Bilo da istražujete prirodu ili se pripremate za hitne slučajeve, ovaj solarni panel je pouzdano i održivo energetsko rješenje.

Uložite u Zendure Solar Panel 200W i prihvatite snagu sunca da potaknete svoje avanture i svakodnevni život. Doživite pogodnost prijenosne solarne energije i uživajte u blagodatima čiste, obnovljive energije kamo god se uputite.

Težina: 9,1 kg
Proizvođač: Zendure
Snaga: 200 W
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: Ne
Izlazi: MC4 (maksimalno 11A / 18V)
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 3+2 godine (produženo jamstvo)

Dodatne informacije

Težina 9,1 kg
Proizvođač