CROSSIO SolarBag SNAPPY – solarni ruksak

109,00 

SKU: CRO-SB-SNAPPY Kategorija:

Opis

  • Lagan i ergonomičan – Snappy je pogodan za svakodnevne odlaske na posao, letenje po gradu te za dnevne izlete i putovanja. Meke naramenice osiguravaju cjelodnevnu udobnost.
  • Pametni pretinci i volumen od 20L – Zahvaljujući pametnim pretincima stvari ćete urednima i ništa se neće naguravati. U džep možete staviti i prijenosno računalo od 15,6″ ili tablet od 10,1″.
  • 2x USB-A i solarni panel od 10 W – S jednim USB-om skrivenim unutar ruksaka, a drugim izvan Snappyja, možete spojiti svoj mobilni telefon ili fotoaparat i puniti dragocjene postotke baterije.
  • Vodootpornost IPx4 – Solarna ploča zaštićena je od oštećenja otpornim materijalom. Ruksak je vodootporan do IPx4 pa mu kiša nimalo ne smeta.

Udobnost i puno prostora
CROSSIO SolarBag SNAPPY solarni ruksak ergonomskog dizajna pruža udobnost u pokretu, kamo god krenuli. Nudi kapacitet od 20 L, tako da u njega možete spremiti sve za posao i zabavu. Uz optimalnu veličinu udobnost osiguravaju i mekane naramenice. Laptop od 15,6″ i tablet od 10,1″ mogu se staviti u podstavljeni pretinac. Nekoliko pretinaca više stavlja stvari na pravo mjesto, tako da ćete putovati udobno.

Crossio SolarBag Snappy ruksak je inovativni solarni ruksak koji je idealan za sve avanturiste i putnike koji žele biti povezani s energijom na svojim putovanjima. Ovaj praktičan ruksak kombinira funkcionalnost ruksaka s mogućnošću punjenja elektroničkih uređaja pomoću solarnog napajanja.

Ruksak je opremljen integriranim solarnim panelima visoke učinkovitosti koji pretvaraju sunčevu svjetlost u električnu energiju. Paneli su postavljeni na vrhu ruksaka i diskretno se spajaju na vanjski pretinac za punjenje uređaja. To znači da možete puniti svoje mobilne telefone, tablete, prijenosna računala ili bilo koji drugi uređaj koji podržava USB punjenje dok ste u pokretu.

Osim solarnih panela, ruksak ima i brojne druge značajke koje ga čine idealnim za putovanja. Ima prostran unutarnji prostor s više pretinaca za organiziranje vaših stvari. Ruksak je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su vodootporni, što znači da će vaše stvari biti sigurne i suhe čak i u kišnim uvjetima.

Dodatno, ruksak ima udobne i podesive naramenice koje omogućuju prilagodbu ruksaka vašoj tjelesnoj građi i preferencijama. Također ima podstavljeni leđni dio za udobno nošenje, čak i tijekom dužih putovanja.

Crossio SolarBag Snappy ruksak je više od običnog ruksaka – to je praktičan i održiv način da ostanete povezani i napajani tijekom vaših avantura. Neovisno o tome jeste li na planinarenju, kampiranju ili jednostavno istražujete nove gradove, ovaj solarni ruksak će vam omogućiti da ostanete spojeni na električnu energiju bez potrebe za traženjem utičnice.

Uz Crossio SolarBag Snappy ruksak, možete uživati u svojim putovanjima, znajući da vam je energija na dohvat ruke. Neovisnost od struje nikada nije bila lakša i praktičnija.

Uz to, u ruksaku ćete pronaći i poklon – brzosušeći ručnik (60×160 cm).

Težina: 1,36 kg
Dimenzije: 44 × 30 × 13 cm
Proizvođač: CROSSIO
Snaga: 10W
Kapacitet: 20L
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: Ne
Izlazi: 2x USB-A
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 1,36 kg