Powertraveller FALCON 40 PUNJAČ PREKLOPNI MULTI-VOLTAGE SOLARNI PANEL

259,00 

SKU: PTL-FLS040 Kategorija:

Opis

Powertraveller Falcon 40 je lagana, sklopiva solarna ploča dizajnirana za punjenje prijenosnih i netbook računala (samo ispod 40 W), tableta, SAT telefona, GoPro uređaja, pametnih telefona i gotovo svih drugih elektroničkih uređaja od 5 V ili 20 V snagom sunca.

1 x 40 W sklopivi solarni panel
1 x DC kabel (2 m)
1 x USB-C na USB kabel (1 m)
1 x ženski USB-C na muški mikro USB adapter
1 x set savjeta za prijenosno računalo (10 kom)
1 x ženski 12 V u automobilu utičnica za punjenje
2 x karabineri

Powertraveller Falcon 40 je lagana, sklopiva solarna ploča dizajnirana za punjenje prijenosnih i netbook računala (samo ispod 40 W), tableta, SAT telefona, GoPro uređaja, pametnih telefona i gotovo svih drugih elektroničkih uređaja od 5 V ili 20 V snagom sunca.

Ova solarna ploča visokih performansi može puniti do 3 uređaja istovremeno (2 putem USB-a i 1 putem DC-a), a ugrađene visokoučinkovite monokristalne ćelije SunPower™ proizvode 25-35% više energije u usporedbi s konvencionalnim ćelijama.

Izrađen od robusne tkanine, Falcon 40 ima ocjenu IPX4, što znači da može izdržati prskanje iz bilo kojeg smjera do 5 minuta, a korisne metalne ušice omogućuju pričvršćivanje ploče pomoću priloženih karabinera na ruksake, šatore, torbe za bicikle i više.

Powertraveller Falcon 40 je inovativan solarni punjač koji vam omogućuje da napajate svoje uređaje koristeći sunčevu energiju. Ovaj visokokvalitetni solarni punjač je dizajniran za avanture na otvorenom, kampiranje, planinarenje i putovanja.

Falcon 40 ima ugrađene solarne ćelije s snagom od 40W, koje su sposobne pretvoriti sunčevu svjetlost u električnu energiju. To vam omogućuje da napunite svoje mobilne uređaje, poput pametnih telefona, tableta, fotoaparata i drugih uređaja s USB priključkom, bez potrebe za pristupom električnoj utičnici.

Ovaj solarni punjač ima i integrirani Power Delivery (PD) USB-C izlaz, koji podržava brzo punjenje i omogućuje vam napajanje i punjenje kompatibilnih uređaja poput prijenosnih računala, MacBookova i drugih PD uređaja. Također ima i standardni USB-A izlaz za punjenje drugih uređaja.

Ovaj prijenosni solarni panel dolazi s izmjenjivom baterijom kapaciteta 3000mAh koja omogućuje pohranu energije za kasniju upotrebu. Možete je napuniti solarnim punjačem ili putem USB-a. Ova funkcionalnost vam omogućuje da koristite pohranjenu energiju kada sunce nije dostupno ili kada vam je potrebno dodatno napajanje.

Uzbudljiva, izazovna djelomično opasna, ali vrlo uspješna polarna pionirska ekspedicija Zemlje kraljice Maud, Istočna Antarktika. Falcon 40 je bio vrlo lijep za korištenje i brzo je punio Powergorilla bateriju. Bateriju sam koristio u šatoru, a solarnu ploču vani. Dok sam skijao, stavio sam bateriju u sanjke i solarnu ploču na vrhu da se baterija puni dok se kreće.

Christoph Höbenreich – Polarni istraživač

Pretvorite sunčevu energiju u stvarnu, upotrebljivu snagu pomoću visokoučinkovitog solarnog punjača Falcon 40. Ploče velikog oblika osiguravaju maksimalnu apsorpciju sunčeve svjetlosti za punjenje elektroničkih uređaja od 20 V i 5 V.

• Sklopivi solarni panel od 40 W
• SunPower™ ćelije, visokoučinkovite monokristalne
• 4x metalne ušice za pričvršćivanje solarnog panela na ruksak
• Otporan na prskanje (IPX4)
• Čvrsta poliesterska tkanina
• 2x USB izlaz: 5V/3A Max
• 1x DC izlaz: 20V /2A
• LED indikator
• Težina: 910g
• Veličina: 290 mm x 292 x 11 mm (sklopljeno)
1200 mm x 292 mm x 3 mm (rasklopljeno)

Dizajn Falcona 40 je kompaktan i izdržljiv, što ga čini idealnim za avanture na otvorenom. Vodootporan je i otporan na udarce, što ga čini izdržljivim u raznim uvjetima. Također je opremljen s integriranim džepom u kojem možete sigurno pohraniti svoje uređaje dok se pune.

Powertraveller je priznati brand koji je poznat po visokokvalitetnim proizvodima za napajanje na otvorenom. Falcon 40 nije iznimka. Ovaj solarni punjač je temeljito testiran i izrađen od izdržljivih materijala kako bi osigurao pouzdanu i dugotrajnu performansu.

Ukratko, Powertraveller Falcon 40 je svestran i visokokvalitetan solarni punjač koji vam omogućuje da koristite sunčevu energiju za napajanje svojih uređaja. Bez obzira jeste li na putovanju, kampiranju ili planinarenju, Falcon 40 će vam osigurati pouzdano napajanje i neovisnost o električnim utičnicama.

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg