Zendure Satellite Battery B4600

3.999,00 

SKU: ZDSATB4600-gy Kategorija:

Opis

Glavne karakteristike Zendure Satellite Battery B4600 – satelitske baterije koja služi kao priključak na SuperBase V4600 baterijski generator:

Proširivi kapacitet: udvostručite svoju snagu Jednostavno povećajte svoju izvanmrežnu snagu s našom proširivom satelitskom baterijom. Jednostavno ga spojite na Superbase V kako biste udvostručili svoj ukupni kapacitet na 12,8 kWh/9,2 kWh. Trebate još više snage? Dodajte do 4 baterije kako biste dobili nevjerojatnih 32 kWh/23 kWh!

Plug-and-play instalacija bez napora: Naša satelitska baterija dizajnirana je za plug-and-play. Jednostavno ga složite na vrh Superbase V i spreman je za rad. Možete čak dodati više baterija u sustav pomoću uključenog kabela, što vam daje fleksibilnost da proširite svoju snagu prema potrebi.

Svestrane mogućnosti punjenja: Napunite svoje osnovne stvari na cesti s lakoćom zahvaljujući 3 različite utičnice naše satelitske baterije. S Andersonom, 12V/10A upaljačem za cigarete i XT90, imat ćete mnogo opcija da svoje uređaje održite napajanim i spremnima za rad.

Kompatibilan sa solarnim panelima: Iskoristite snagu sunca i spojite svoj solarni panel izravno na našu satelitsku bateriju za maksimalni ulaz od 600 W. Uz kompatibilnost sa solarnim panelom, imat ćete pouzdan i održiv izvor energije za sve svoje avanture izvan mreže.

Zendure Satellite Battery B4600 je vrhunski proizvod koji zadovoljava potrebe moderne i ekološki osviještene osobe. Ova prijenosna baterija je stvorena kako bi vam pružila pouzdano punjenje za vaše elektroničke uređaje u kući / stanu ili dok ste u pokretu.

S kapacitetom od 4608Wh, Zendure Satellite može napuniti bilo koji elektronički uređaj nekoliko puta prije nego što se sama baterija treba ponovno puniti. Njena svestranost je impresivna i omogućuje vam istovremeno punjenje više uređaja. Bez obzira jeste li na putu, u kampu ili jednostavno izvan dosega utičnica, ova baterija će vam osigurati potrebnu energiju.

Jedna od najvažnijih karakteristika Zendure Satellite baterije je njen izuzetno izdržljiv dizajn. Napravljena je od visokokvalitetnih materijala koji mogu izdržati grubu upotrebu i izazove putovanja. Otporna je na udarce, padove i prskanje vode, što je čini idealnim pratiteljem za aktivnosti na otvorenom. Bez obzira na to gdje se nalazite, možete se osloniti na Zendure Satellite da će vas napajati u svim uvjetima.

Brand Zendure je sinonim za kvalitet i pouzdanost. Njihovi proizvodi su poznati po svojoj dugotrajnosti i izdržljivosti, a Zendure Satellite baterija nije iznimka. Njihovi proizvodi prolaze stroge testove kvalitete kako bi osigurali da dobijete vrhunski proizvod. Kroz inovaciju i napredne tehnologije, Zendure nastoji zadovoljiti potrebe modernih putnika i korisnika mobilnih uređaja.
Ovaj brand je posvećen pružanju najbolje moguće tehnologije punjenja kako bi zadovoljio potrebe modernog putnika i korisnika mobilnih uređaja.

Bilo da putujete, kampirate, radite ili jednostavno želite biti pripremljeni u slučaju nestanka struje, Zendure Satellite baterija je pouzdan partner na koji se možete osloniti. Njena kompaktna veličina, brzo punjenje i impresivna izdržljivost čine je jednim od najboljih izbora na tržištu prenosivih baterija. Bez obzira na to gdje idete, Zendure Satellite će biti tu kako bi vam osigurao napajanje koje vam je potrebno za vaše elektroničke uređaje.

Osim svoje izuzetne funkcionalnosti, Zendure Satellite baterija nudi i nekoliko dodatnih značajki koje je čine još privlačnijom. Ima ugrađen LED indikator koji jasno prikazuje preostalu snagu baterije, omogućavajući vam da lako pratite njezinu razinu punjenja. Također dolazi s pametnom tehnologijom zaštite od pregrijavanja, preopterećenja i kratkog spoja, pružajući vam sigurno punjenje vaših uređaja.

Uz Zendure Satellite bateriju, možete se osjećati sigurno i spokojno znajući da vam je omogućeno kontinuirano napajanje vaših uređaja dok ste u pokretu. Njena praktičnost, izdržljivost i pouzdanost čine je nezamjenjivim dodatkom za sve avanture i svakodnevne situacije. Bez obzira na to jeste li poslovni putnik, avanturist ili jednostavno netko tko cijeni snagu mobilnih uređaja, Zendure Satellite baterija je proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe i premašiti vaša očekivanja.

Težina: 44,8 kg
Dimenzije: 69 × 28,5 × 27,4 cm
Proizvođač: Zendure
Snaga: 4600 W
Kapacitet: 4608 Wh
Ciklus baterije: 3000+ (60%)
Brzina punjenja: 2h (100%)

Ulazi: DC ulaz – XT90 : 12-150V⎓10A, 600W maksimalno

Izlazi:
1x Auto punjač: 12.6V⎓10A
1x Andersen: 12.6V⎓30A, 378W
MaxXT90: 12-60V⎓10A, 600W maksimalno

Wi-Fi: Da
Bluetooth: Da
UPS funkcija: Da
Jamstvo: 36 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 44,8 kg
Proizvođač