Crossio SolarPower 100W – prijenosni solarni panel

255,00 

SKU: CRO-SP-100W Kategorija:

Opis

  • Puni energetsku stanicu i mobilni telefon – SolarPower 100W kao izvor energije ne samo za vašu energetsku stanicu za punjenje, već i za vaš mobilni telefon, tablet ili laptop zahvaljujući 3 USB izlaza. 
  • Velika učinkovitost panela –  Zahvaljujući SunPower ćelijama i izravnom punjenju, panel doseže do 95 W u idealnim uvjetima.
  • Lagan i prenosiv – Panel teži samo 5 kilograma. Brzo postavljanje, montaža i spajanje. Prilikom skladištenja ne zauzima gotovo nikakav prostor.

Crossio SolarPower 100W je snažan solarni panel koji vam pruža visoku učinkovitost u pretvaranju sunčeve energije u električnu energiju. Sa svojih 100W snage, ovaj solarni panel može napajati različite uređaje, uključujući mobilne telefone, tablete, prijenosna računala i power banke. Njegov kompaktni dizajn omogućuje jednostavno prenošenje i postavljanje, čineći ga idealnim za kampiranje, planinarenje i putovanja na otvorenom. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, Crossio SolarPower 100W je izdržljiv i otporan na vanjske uvjete. Uz ovaj solarni panel, možete uživati u neovisnosti o električnoj mreži i napajati svoje uređaje uz obnovljiv izvor energije.

Učinkovit izvor energije ne samo za energetsku stanicu
CROSSIO SolarPower 100W solarni panel idealan dodatak za dobivanje energije, gdje god se nalazili na svojim putovanjima. Riješite se brige oko pronalaženja utičnica ili drugih izvora energije. Sve što vam treba je sunce. U idealnim solarnim uvjetima svoju ćete stanicu od 600Wh napuniti za samo 7 sati, što je usporedivo s punjenjem stanice iz utičnice.

Energetsku stanicu od 600Wh puni za 7 sati

Površina solarne ploče prekrivena je visokokvalitetnim Sunpower monokristalnim solarnim ćelijama. U usporedbi s većinom solarnih panela, ove ćelije su cijele, a ne prepolovljene , te stoga jamče veću učinkovitost i natprosječnu pretvorbu sunčeve energije.

Osim toga, panel koristi tzv. Direct Cable (izravni adapter) za punjenje stanice. On “izbjegava” sve upravljačke jedinice. Zahvaljujući tome, gotovo da nema gubitaka tijekom prijenosa energije s panela sabirnice, a punjenje je znatno učinkovitije .

UVJETI IZVEDBA 1 PLOČE / PUNJENJE
ENERGETSKE STANICE OD
600 WH
BILJEŠKA
Vedar, topao ljetni dan 85-90 W / 6-7 sati Vrhunske performanse koje možete postići u najboljim uvjetima na suncu
Djelomično oblačno, ali sunce sja 70-85 W / 7 – 9 sati Prosječna izvedba koju panel postiže tipičnog sunčanog dana
Dnevno svjetlo, večer 15-30W Performanse u lošijim uvjetima – samo na dnevnom svjetlu, pri zalasku sunca

Također možete puniti svoj mobilni telefon ili laptop

Solarni panel možete koristiti i za izravno punjenje mobitela, fotoaparata, fotoaparata ili laptopa. Na stražnjoj strani solarnog panela pronaći ćete džep s razvodnom kutijom, koja je opremljena s nekoliko drugih vrsta izlaza, za punjenje različitih vrsta uređaja.

  • USB-A 5V/2.4A
  • USB-A Quick Charge (maks. 18 W)
  • USB-C PD 45 W (prijenosno računalo)

Panel se također može koristiti za istovremeno punjenje energetske stanice u koju ćete uključiti svoj uređaj.

Težina: 4,8 kg
Dimenzije: 105,2 × 76,5 × 0,4 cm
Proizvođač: CROSSIO
Snaga: 100 W
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: Ne

Izlazi:
2x USB-A
1x USB-C
1x DC izlaz

Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 4,8 kg