Xtorm 60W Powerbank 24.000 mAh – Titan

169,00 

SKU: XB401 Kategorija:

Opis

Xtorm XB401 Powerbank Titan 60W
XB4 Titan ima 3 snažna USB-C PD izlaza, optimizirana za brzo punjenje vašeg Ultrabooka, tableta i pametnog telefona. Zahvaljujući ugrađenom kabelu uvijek ste spremni za punjenje u pokretu!
XB4 Titan Power Bank besprijekorno kombinira svoj ikonski dizajn sa specifikacijama vodećim u klasi, održivim materijalima i inovativnim značajkama. To je savršen Power Bank za brzo punjenje vašeg Ultrabooka, tableta i pametnog telefona. Zahvaljujući ugrađenom kabelu uvijek ste spremni za punjenje u pokretu!

Ultimativni prijenosni Power Bank
Titan ima 3 snažna USB-C PD izlaza, s kombiniranom ukupnom izlaznom snagom od 90 W. USB-C PD priključak od 60 W optimiziran je za punjenje Ultrabook računala i drugih laganih prijenosnih računala, potpuno ih puni za samo 1,5 sat. Ostali USB-C PD izlazi vrlo su prikladni za punjenje vašeg pametnog telefona ili tableta.

Ekstra brzo punjenje
Zahvaljujući USB-C PD ulazu od 60 W, Power Bank se može u potpunosti napuniti i biti spreman za korištenje za manje od 2 sata. Čak podržava i prolazno punjenje, tako da možete puniti druge uređaje čak i dok se Power Bank puni!

Kretanje prema održivoj budućnosti
U nastojanju da krenemo prema održivijoj budućnosti, ugradili smo upotrebu reciklirane plastike u tijelo našeg Power Banka. Čak je i naša ambalaža izrađena od recikliranih materijala. Naši proizvodi napravljeni su da traju. Na ovaj način se borimo protiv tržišta zamjena.

Dizajn koji daje dobar osjećaj
Dizajn ide ruku pod ruku s korisničkim iskustvom. Zbog toga posebnu pozornost posvećujemo detaljima; poput glatke završne obrade meke na dodir, pažljivo integriranog magnetskog USB-C kabela, kao i LED zaslona baterije koji se pojavljuje samo kada je to potrebno.

Ponovno zamišljanje prikaza baterije
LED zaslon baterije u Titanu savršeno se uklapa u cjelokupni dizajn Power Banka. Njegov retro inspiriran pikselizirani dizajn pojavljuje se samo kada je to potrebno, pokazujući stvarni postotak baterije i status punjenja. Kada je isključen, zaslon je potpuno nevidljiv – zbog čega se dizajn Power Bank još više ističe, ostajući čisto minimalistički.

Serija: Serija XB4
Kapacitet: 24000 MAh
Snaga: 90 W
Duljina: 19 cm
Širina: 9 cm
Visina: 3 cm
Težina: 784 g
Vrsta unosa: USB-C PD
Vrsta izlaza: USB-C PD
Broj izlaza: 3
Materijal: Reciklirani ABS, reciklirani PC
Otporan na vodu: NE
Vrijeme punjenja baterije: 2,0 h
Solarni: NE

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Proizvođač