2. SASTANAK PROJEKTNOG TIMA ”AKORD”

U utorak, 20. rujna 2016. godine u prostorima Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o., održan je II. sastanak projektnog tima projekta „Povećanje konkurentnosti i učinkovitosti tvrtke Akord kroz nabavu novih strojeva i programskih rješenja“.Ispred tvrtke Akord, nazočio je direktor i voditelj projekta Mario Špoljar dok su ispred Agencije za razvoj Vukovarsko-srijemske županije Hrast d.o.o. nazočili voditelj odjela za poduzetništvo i privlačenje investicija Goran Koprivnjak i viša voditeljica projekta Ivana Marjanović.

Glavna tema sastanka je bila priprema i provedba postupaka nabave za strojeve i informatičku opremu koji su u funkciji unaprjeđenja poslovanja i konkurentnosti tvrtke Akord. Uz pomoć stručnjaka, definirane su tehničke specifikacije strojeva. Podsjetimo tvrtka Akord kroz ovaj projekt, nabavlja CNC stroj za bušenje, glodanje i nutanje iverice, prešu za brikete, kantericu za krivolinijsku obradu drveta te multinamjenski radni stol.

Osim navedenog, na sastanku su analizirane provedene aktivnosti projekta, sukladno planiranom vremenskom planu projekta.

Ovo je drugi od ukupno osam predviđenih sastanaka projektnog tima, a održavanje idućeg je planirano ustudenom 2016. godine.