Boja Nitro Smeđa Kemocel 0.75 L Chromos Svjetlost

9,99 

Na zalihi

SKU: 1004213 Kategorija:

Opis

OPIS PROIZVODA

Boja Nitro Smeđa Kemocel 0.75 L Chromos Svjetlost je premaz izrađen na bazi nitroceluloze, u kombinaciji s alkidnim vezivom. Karakteriziran je brzim sušenjem, velikom tvrdoćom i dobrom prionjivosti na podlogu.

PRIMJENA

Koristi se za zaštitu i dekoraciju metalnih proizvoda, proizvoda elektro industrije te proizvoda izrađenih od drva. Metal treba očistiti od hrđe, masnoće i ostalih nečistoća te zaštititi s 1-2 sloja KEMOCEL temeljne boje za metal / KEMOLUX univerzalne AK BST boje za metal / KEMODUR S univerzalne brzosušive temeljne boje za pocinčane i obojene metale. Drvo treba obrusiti, otprašiti te zaštititi KEMOCEL temeljnom bojom za drvo ili KEMOCEL brzosušivim temeljom za suho brušenje. Na dobro pripremljenu podlogu KEMOCEL se može nanijeti prskanjem ili iznimno, kistom za manje površine, na dobro osušen prethodni sloj. Uobičajeno je nanošenje boje prskanjem u dva do tri sloja u razmaku od 5-10 minuta. Koristiti samo u prostorima s dobrim prozračivanjem! Optimalni vremenski uvjeti: temp. 15-20 0C, relativna vlažnost 65-75 %, povećana vlažnost može uzrokovati bijeljenje nitro lakova.

IZDAŠNOST

4 – 5 m2 /l

POTROŠNJA

0,22 l /m2 za dva sloja (2x 30 μm).

SUSTAV / METAL

1. 1-2 sloja KEMOCEL temeljne boje za metal / KEMOLUX univerzalne BS boje za metal / KEMODUR S temelj za pocinčane i obojane metale
2. 2-3 sloja KEMOCEL nitro lak

SUSTAV / METAL

KEMOCEL nitro bajc/ KEMOCEL nitro temelj za suho brušenje; KEMOCEL nitro temeljna boja za drvo/KEMOCEL nitro lak

MEĐUPREMAZNI INTERVAL

Uobičajeno je nanošenje boje prskanjem u dva do tri tanka sloja u razmaku od 10-15 minuta, iako se naredni sloj može nanijeti i nakon nekoliko dana.

RAZRJEĐIVAČ

Nitro razrjeđivač.

PAKIRANJE

0,75 l

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Dodatne informacije

Težina 1 kg