EcoFlow 110W Solar Panel

279,00 

SKU: EF-SOLAR110N Kategorija:

Opis

Isključite se iz mreže uz EcoFlowov solarni panel od 110 W za obnovljivu energiju gdje god završili.

Solarni EcoFlow panel od 110W idealan je za sve koji vole kampiranje i aktivnosti na otvorenom te žele uživati u čistoj, zelenoj energiji. Ovaj prijenosni, sklopivi i kompaktni solarni panel težak samo 4kg omogućava vam da u nekoliko sekundi počnete hvatati solarnu energiju i koristiti je za napajanje svih vaših uređaja na putu.

Jedna od velikih prednosti ovog solarnog panela je što ga možete koristiti za punjenje svog prijenosnog baterijskog generatora. Na taj način, možete održavati rad svojih električnih uređaja bez prekida i bez brige o potrošnji goriva ili drugih oblika neobnovljivih izvora energije.

Solarni panel EcoFlow izrađen je od vrlo učinkovitih monokristalnih silicijskih stanica koje su kompatibilne sa većinom solarnih generatora. Ovaj solarni panel dolazi s kabelom MC4 sa XT60 pomoću kojeg možete napuniti sve EcoFlow prijenosne baterijske generatore.

Jedna od prednosti ovog solarnog panela u usporedbi s drugim solarnim panelima je mogućnost povezivanja panela paralelnim kablovima kako biste dobili veću snagu za vaš prijenosni baterijski generator.

Solarni panel EcoFlow dizajniran je za proizvodnju maksimalne snage u bilo koje doba dana kada je uparen s Ecoflow baterijskim generatorom. Ovaj solarni panel je izdržljiv, otporan na prašinu i vodu te ima IP67 zaštitu što ga čini idealnim za aktivnosti na otvorenom poput kampiranja i planinarenja.

Za dodatnu zaštitu od ultraljubičastog svjetla, solarni panel EcoFlow ima ETFE dodatak što produžuje životni vijek proizvoda. Torba proizvoda također se može koristiti kao nosač što vam omogućuje pozicioniranje solarne energije u bilo kojem smjeru ili orijentaciji, omogućavajući povezivanje više solarnih panela bez ikakvih prepreka.

Lagano prenosiv
S vodećom stopom pretvorbe u industriji od 23%, daleko je lakši i cca. 10% manji od sličnih prijenosnih solarnih panela na tržištu. To znači brže i lakše punjenje gdje god se nalazili.

Samodrživ
Ponesite ga na kampiranje, na izlet ili u svoje dvorište s koferom koji služi i kao postolje. Otkopčajte i podignite svoju ploču pod pravim kutom kako biste osigurali maksimalnu solarnu pokrivenost.

Vodootporan i izdržljiv
Dizajnirana da izdrži vaš avanturistički način života, ova ploča ima IP68 certifikat. To znači da smo ga potopili pod vodu 72 sata u laboratorijskim uvjetima. Samo da potvrdim*. Izrađen od kompozita visoke čvrstoće, može izdržati i udarce. To je ploča spremna za sve vremenske uvjete dizajnirana da izdrži test vremena.

Dolazi i s torbom za nošenje.
Na putu? Neka vaša ploča bude presavijena i zaštićena dok krenete na cestu. Uštedite dragocjeni prostor u prtljažniku i idite lagano znajući da je vaša ploča sigurna. Kada stignete, jednostavno ga rasklopite, poduprite i počnite proizvoditi čistu, zelenu električnu energiju.

EcoFlow 110W prijenosni solarni panel je idealan suputnik za avanturiste i ljubitelje vanjskih aktivnosti. Ovaj kompaktni solarni panel omogućuje prikupljanje energije iz sunčeve svjetlosti i pretvara je u korisnu električnu energiju. Sa svojim visokim učinkom i izdržljivošću, pruža pouzdano napajanje za punjenje raznih uređaja kao što su mobilni telefoni, tableti, kamere i druge elektronike. Sa svojom prenosivom i sklopivom konstrukcijom, lako se može prenijeti i postaviti bilo gdje. Bilo da ste na kampiranju, putovanju ili vani u prirodi, EcoFlow 110W prijenosni solarni panel osigurava održivo i samoodrživo napajanje u prirodi.

Težina: 4 kg
Dimenzije: 158 × 52 × 2 cm
Proizvođač: EcoFlow
Snaga: 110 W
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: Ne
Izlazi: MC4 izlaz
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 12 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Proizvođač