EcoFlow DELTA Pro Smart Extra Battery

2.499,00 

SKU: DELTAProEB-US Kategorija:

Opis

Prijenosna baterija DELTA Pro ima kapacitet od 3,6kWh koji se može proširiti sve do 25kWh. Možete ga integrirati izravno u svoju kućnu električnu mrežu putem Smart Home Panela.
Dodatna baterija EcoFlow DELTA Pro omogućuje produženo napajanje i veću fleksibilnost. Idealna za putovanja, kampiranje i hitne situacije.

• Dodatna baterija od 3600 Wh za DELTA Pro
• Proširite kapacitet do 10,6 kWh s 2 dodatne baterije
• Praktično punjenje uz DELTA Pro: AC, solar, pametni generator, punjenje automobila
• Dugotrajna LFP baterija
EcoFlow DELTA Pro Smart Extra Battery je snažna dodatna baterija koja pruža još veću autonomiju za EcoFlow DELTA Pro generator. S kapacitetom od 3000 Wh, ova baterija je idealna za produženo napajanje i veću fleksibilnost pri korištenju. Ima brzo punjenje i podržava razne načine punjenja, uključujući solarno punjenje. Može se koristiti za punjenje različitih uređaja poput prijenosnih računala, pametnih telefona, električnih vozila i drugih. Kompaktnog dizajna i jednostavnog korištenja, EcoFlow DELTA Pro Smart Extra Battery je pouzdan izbor za napajanje u bilo kojem okruženju.

DELTA Pro je prijenosna baterija koja je dostupna u različitim kapacitetima, s početnim kapacitetom od 3,6kWh, ali koji se može proširiti sve do 25kWh. To znači da ovu bateriju možete koristiti za napajanje vaših kućnih krugova ili čak teških uređaja kao što su sušilice i frižideri. Također, možete je koristiti za punjenje baterija vašeg električnog automobila.

Ova prijenosna baterija može se koristiti i kao dio proširivog ekosustava koji uključuje pametne generatore, dodatne baterije i Smart Home Panel. Možete upravljati svim ovim uređajima putem DELTA Pro daljinskog upravljača ili aplikacije EcoFlow koja je dostupna za vaš telefon.

Jedna od najvećih prednosti DELTA Pro prijenosne baterije je brzo punjenje. To je zapravo prvi uređaj koji se može puniti s EV stanice, što znači da možete koristiti postojeće infrastrukture za brzo punjenje vašeg električnog automobila. Osim toga, može se punite kombiniranjem različitih metoda punjenja kako bi se postigla brzina punjenja od 6500 W, što je najbrže punjenje na tržištu.

Sve ove karakteristike čine DELTA Pro jednim od najboljih izbora kada je u pitanju prijenosna baterija za napajanje vaših kućnih krugova ili teških uređaja. Sve to uz dodatnu fleksibilnost i mogućnost proširivanja vašeg sustava kako biste dobili još više snage i trajanja baterije.

Težina: 39 kg
Dimenzije: 63,5 × 28,5 × 41,6 cm
Proizvođač: EcoFlow
Snaga: Ne
Kapacitet: 3600 Wh
Ciklus baterije: 3500+ (80%)
Brzina punjenja: 2,7 h (100%)
Ulazi: Ulaz za dodatni priključak za bateriju – 48V, 3200W maksimalno
Izlazi: Izlaz za dodatni priključak za bateriju – 45V do 54V, 4260W maksimalno
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 60 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 39 kg
Proizvođač