EcoFlow Delta Pro

3.599,00 

SKU: EF-DELTA-PRO Kategorija:

Opis

Predstavljamo prvu prijenosnu kućnu bateriju na svijetu s proširivim ekosustavom za sigurnosno kopiranje u kući, pametno upravljanje energijom, niže račune za energiju i više. EcoFlow DELTA Pro je sljedeći korak u tehnologiji prijenosnog napajanja, nudi vam sigurnost napajanja i neovisnost, gdje god se nalazili.

• Prva prijenosna kućna baterija dizajnirana za kućni backup
• 3,6-25kWh proširivi kapacitet
• 3600W-7200W AC izlaz za 99% uređaja
• Nevjerojatnih 6500 W MultiCharge, 2,7 sati AC punjenja
• Napunite svoje RV i EV bilo kada, bilo gdje
• Prvo u industriji: napunite na tisućama EV stanica diljem svijeta
• Dugotrajna LFP baterija podržava do 10 godina
Adapter EcoFlow DELTA Pro za Smart Generator (prodaje se zasebno) potreban je kada je DELTA Pro spojen na Smart Generator.

Predstavljamo prvu prijenosnu kućnu bateriju na svijetu s proširivim ekosustavom za sigurnosno rezervno napajanje u kući, pametno upravljanje energijom, niže račune za energiju i više. EcoFlow DELTA Pro je sljedeći korak u tehnologiji prijenosnog napajanja, nudi vam sigurnost napajanja i neovisnost, gdje god se nalazili.

Snaga za svaku situaciju.
Od napajanja stražnjih vrata do ekstremnih nestanaka struje koji traju danima, DELTA Pro isporučuje do 25 kWh kapaciteta. Time ste zaštićeni za svaku situaciju. To je industrijski zlatni standard.

AC izlazi za sve.
Jedna DELTA Pro jedinica ima izlaznu snagu od 3600 W AC, koja se može proširiti do 4500 W s X-Boost tehnologijom. Napaja 99,99% teške uređaje kod kuće, na otvorenom ili na poslu. Možete čak upariti dvije jedinice zajedno kako biste postigli 7200 W.

Prijenosna elektrana s najbržim punjenjem na svijetu.
MultiCharge pruža rekordne brzine od 6500 W. Da biste dosegli 6500 W, možete se odlučiti za ove metode punjenja.

Potpuno punjenje za 1,8 sati.
Tehnologija punjenja EcoFlow X-Stream nije samo brza, već je i sigurna. Sustav upravljanja baterijom osigurava sigurnost i dugotrajnost dok u potpunosti punite DELTA Pro iz standardne AC zidne utičnice za 1,8 sati*.

Punite na tisućama EV stanica diljem svijeta.
Po prvi put s prijenosnom električnom stanicom, možete puniti na tisućama EV stanica diljem svijeta. Ova jedinstvena metoda punjenja omogućuje vam brzo punjenje do 3400 W u pokretu.

Prijeđite na obnovljive izvore uz solarno punjenje od 1600 W.
Paket solarnih proizvoda tvrtke EcoFlow daje vam isplativ obnovljivi izvor energije da ostanete napajani. Možete koristiti solarnu energiju za punjenje DELTA Pro za samo 2,8-5,6 sati. DELTA Pro ima širok raspon napona od 11-150V, što ga čini kompatibilnim s 90% solarnih panela drugih proizvođača sa solarnim konektorima. A kada vrijeme postane nepredvidivo, pametno praćenje maksimalne snage (MPPT) automatski se prilagođava, povećavajući vašu solarnu proizvodnju u bilo koje doba dana.

Dobijte rezervno napajanje u hitnim slučajevima s EcoFlow Smart Generatorom.
EcoFlow Smart Generator služi kao hitna opcija koja se integrira s vašim DELTA Pro ekosustavom. Automatski se pokreće kada vaš DELTA Pro dosegne nisku razinu napunjenosti, ponovno puni vaš DELTA Pro i sam zaustavlja motor kada se vaš DELTA Pro potpuno napuni. U usporedbi s tradicionalnim plinskim generatorom, EcoFlow Smart Generator donosi manji gubitak energije, brže punjenje i veću učinkovitost.

Baterija koja traje godinama.
DELTA Pro ima potpuno novu LFP bateriju sa 6500 ciklusa, što znači da možete koristiti DELTA Pro godinama i godinama prije nego što vaša jedinica dosegne 50% izvornog kapaciteta. Sustav upravljanja baterijom EcoFlow pruža analizu i regulaciju napona, struje i temperature u stvarnom vremenu. Ovaj jedinstveni zaštitni mehanizam čini DELTA Pro nevjerojatno sigurnom i učinkovitom kućnom baterijom.

Više načina kontrole i nadzora.
Upravljajte DELTA Pro bilo na samoj jedinici, pomoću dodatka za daljinsko upravljanje ili otključajte mnoštvo prilagodbi putem aplikacije EcoFlow. U aplikaciji možete pristupiti svojim postavkama napajanja, kao što su razine punjenja i pražnjenja, brzine punjenja izmjeničnom strujom, kontrolirati Smart Generator i puno više.

Prvi ekosustav prijenosnih kućnih baterija na svijetu.
DELTA Pro proširivi ekosustav pruža vam napajanje tijekom nestanka struje, prilagodljivu energiju 24 sata dnevno i niže račune za energiju. Kako sve to postiže? S izborom dodatnih baterija, pametnih generatora, solarnih uređaja za praćenje, vjetroturbina, pametne kućne ploče i više. Od rezervnog napajanja do smanjenja vašeg oslanjanja na mrežu sa zelenim alternativama, DELTA Pro ekosustav može se prilagoditi vašim potrebama.

Specifikacije DELTA Pro
Kapacitet: 3600 Wh
Dodatna baterija: Podržava do dvije DELTA Pro Smart Extra baterije/pametni generator
AC izlaz: 5 izlaza, ukupno 3600 W (Snaga 7200 W)
Maksimalna snaga uređaja(a) koju podržava X-Boost: 4500 W
USB-A izlaz: 2 porta, 5V, 2.4A, 12W Max po portu
USB-A brzo punjenje: 2 priključka, 5V, 2,4A / 9V, 2A / 12V, 1,5A, 18W maks. po priključku
USB-C izlaz: 2 priključka, 5/9/12/15/20V, 5A, 100W Max po priključku
Izlazna snaga automobila: 12,6 V, 10 A, 126 W maks
DC5521 Izlaz: 2 priključka, 12,6 V, 3 A, 38 W maks. po priključku
Anderson Port: 12,6 V, 30 A
AC ulaz za punjenje: 1800W maks., 120V~15A, 3000W maks., 240V~12.5A
Ulaz za solarno punjenje: 1600 W maks., 11-150 V, 15 A maks
Ulaz za punjenje automobila: Podržava 12V/24V bateriju, 8A
Kemija baterija: LFP
Životni ciklus: 6500 ciklusa do 50% kapaciteta, 3500 ciklusa do 80% kapaciteta
Veza: Wi-Fi, Bluetooth, žičani
Neto težina: 45 kg
Dimenzija: 63,5*28,4*42 cm

Dodatne informacije

Težina 45 kg
Proizvođač