Folija u roli za vakumiranje 12 djelni set

25,99 € (195,82 kn) (25,99 €)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 184253 Kategorije: , , ,

Opis

Set folija za vakuumiranje je najbolji odabir kad spremate zimnicu ili pohranjujete svježe i suho meso s kolinja. Kupnjom 12-dijelnog seta ćete uvijek imati pri ruci sve potrebno za izradu vrećica različitih širina i dužina. Hrana, pohranjena u Statusovim vakuumskim vrećicama, je potpuno zaštićena od užeglosti.

U setu folija su uključene folije u roli širine 280, 200 i 120 milimetara te dužine 3000 mm, koje omogućuju izradu vakuumskih vrećica različitih dužina, ovisno o potrebi. Upotreba folije u roli je najoptimalnija i najekonomičnija jer možete dužinu vrećice potpuno prilagoditi namirnici, koju pakirate. Za vas to znači da ćete uštedjeti dva puta: kupnjom ugodnijeg seta folija i pri izradi vrećica za vakuumiranje.

Izradite vakuumsku vreću, koja je potpuno prilagođena namirnici

Folija u roli je namijenjena izradi vrećica po potrebi ovisno o veličini i količini namirnica, koje želite vakuumirati.

  • Širu foliju u roli (280 x 3000 mm) – 3 kom – odaberite za vrećice, u koje ćete vakuumirati veće komade mesa, cijelo povrće ili veće pakete narezanog povrća. Upotrijebite ju i za sireve, slaninu i pršut u komadu.
  • Uža folija u roli (200 x 3000 mm) – 4 kom – je primjerena za vakuumsko pohranjivanje manjih namirnica u komadu ili narezanih suhomesnatih proizvoda, s kojima je narezak pripremljen u nekoliko minuta. Uže vrećice za vakuumiranje koristite za manje komade sira, suho voće i oraščiće, kobasice, bobičasto voće i manje paketiće narezanog povrća.
  • Folija u roli za salame (120 x 3000 mm) – 5 kom – je primjerena za salame i kobasice ali i za vakuumiranje ostalih namirnica duguljastog oblika jer možete izraditi vrećice, koje su potpuno prilagođene veličini namirnica. Upotrijebite ju za pohranjivanje začina, oraščića, šparoga te narezanog voća i povrća u manjim paketićima.

Dodatne informacije

Težina 1,2 kg