Xtorm 20W Fuel Series Power Bank 20.000 mAh

59,00 

SKU: FS402 Kategorija:

Opis

Xtorm 20W Fuel Series Power Bank
Ovaj Power Bank ima svu najnoviju tehnologiju i nove značajke koje vam donose brzine punjenja sljedeće generacije. Ima 2 USB izlaza i jedan ekstra snažan USB-C od 20 W koji je dizajniran za punjenje vašeg pametnog telefona brže nego ikad.

Ultrabrzo punjenje sljedeće generacije. Fuel Series 4 ima izuzetno snažan USB-C izlaz od 20 W koji je savršen za brzo punjenje vašeg pametnog telefona – do 3x brže!

Napunite svoj pametni telefon do 5 puta. Baterija od 20.000 mAh ima dovoljno snage za punjenje vašeg telefona do 5 puta! Savršen prijatelj za svakodnevna putovanja na posao, gradske izlete, festivale i još mnogo toga.

Jedinstven dizajn koji daje ugodan osjećaj. Ovaj Power Bank ima jedinstveni geometrijski dizajn s mat površinom mekom na dodir, dizajniran da izgleda i osjeća se izvrsno.

Najbolji Power Bank za iPhone 12 i iPhone 13. Fuel Series 4 posebno je dizajniran i projektiran za brzo punjenje iPhonea 14 i iPhonea 12/13 s 20 W snage.

Kompatibilan sa sljedećim uređajima: pametni telefon, tablet / iPad, PlayStation / Xbox kontroler, kamera, GoPro, slušalice / AirPods, slušalice, Nintendo Switch, mini dron

Xtorm_FS4_01_energy2store_prijenosni_punjac_baterija_plaza_planinarenje_boravak_u_prirodi
Xtorm_FS402_01_energy2store_prijenosni_punjac_baterija_plaza_planinarenje_boravak_u_prirodi

Snaga sljedeće generacije je ovdje

Ovaj Power Bank ima svu najnoviju tehnologiju i nove značajke koje vam donose brzine punjenja sljedeće generacije. Ima 2 USB izlaza i jedan ekstra snažan USB-C od 20 W koji je dizajniran za punjenje vašeg pametnog telefona brže nego ikad.

Brzo. Koliko brzo?

Ovaj Power Bank serije Fuel može napuniti potpuno novi iPhone 14 i iPhone 12/13 do 59% u samo pola sata. U usporedbi s korištenjem stare cigle za punjenje, ovo je do 3x brže!

Razvijen sa strašću

Mi u Xtormu vjerujemo da biste trebali dobiti radost i energiju od korištenja naših proizvoda, zbog čega ulažemo dodatnu brigu i pažnju u dizajn i jednostavnost korištenja naših power bank uređaja.

Dizajn koji daje dobar osjećaj

Ovaj Power Bank ima legendarni geometrijski dizajn s mat površinom mekom na dodir, dizajniran da izgleda i osjeća se izvrsno. Rezultat je Power Bank koji se izdvaja iz gomile i koji je pravi užitak koristiti svaki dan.

Davanje #MoreEnergy

Opremljen baterijom velikog kapaciteta, ovaj Power Bank daje vama i vašim uređajima više energije. Njegova izlazna snaga od 20 W i baterija od 20.000 mAh dovoljno su jaki za brzo punjenje vašeg telefona do 5 puta!

Kompatibilan unazad

Iako je ovaj Power Bank pun najnovije tehnologije i inovacija, još uvijek je u potpunosti kompatibilan sa svim vašim starijim uređajima. Mi smo dokaz budućnosti, ali ne zaboravljamo prošlost.

Kapacitet: 20000 MAh
Snaga: 20 W
Duljina: 14 cm
Širina: 7 cm
Visina: 3 cm
Težina: 462 g
Vrsta ulaza: USB-C PD
Vrsta izlaza: USB-C PD, USB-A Quick Charge 3.0
Broj izlaza: 3
Materijal: PC, ABS
Otporan na vodu: IP00
Solarni: NE

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Proizvođač