Xtorm 20W Fuel Series Solar Charger Powerbank 10.000 mAh

59,95 

SKU: FS405 Kategorija:

Opis

Solar Power Bank 20 W
Xtorm 20W Fuel Series Solar Charger 10.000 solarni je punjač koji vam daje slobodu i energiju da idete kamo god želite, što ga čini savršenim za sve vaše avanture.

Snaga sljedeće generacije je ovdje

Ovaj Power Bank ima svu najnoviju tehnologiju i nove značajke koje vam donose brzine punjenja sljedeće generacije. Ima 2 USB izlaza i jedan ekstra snažan USB-C od 20 W koji je dizajniran za punjenje vašeg pametnog telefona brže nego ikad.

Brzo. Koliko brzo?

Ovaj Power Bank serije Fuel može napuniti potpuno novi iPhone 14 i iPhone 12/13 do 59% u samo pola sata. U usporedbi s korištenjem stare cigle za punjenje, ovo je do 3x brže!

Razvijen sa strašću

Mi u Xtormu vjerujemo da biste trebali dobiti radost i energiju od korištenja naših proizvoda, zbog čega ulažemo dodatnu brigu i pažnju u dizajn i jednostavnost korištenja naših power bank uređaja.

Davanje #MoreEnergy

Solarni punjač opremljen je litij-polimerskom baterijom od 10.000 mAh, dovoljno snažnom da barem 2x napuni pametni telefon. Punjač također ima USB-C izlaz od 20 W koji brzo puni vaš pametni telefon, tako da ste uvijek spremni za pokret.

Napaja se suncem

Sam solarni punjač se može puniti na dva načina, putem USB-C-a ili iznošenjem van i puštanjem ugrađenog solarnog panela da radi svoj posao.

Stvoren za avanturu

Solarni punjač je otporan na prskanje, otporan je na padove i ima snažnu integriranu LED svjetiljku, što ga čini savršenim solarnim punjačem za sve vaše avanture na otvorenom. Uz veliku unutarnju bateriju i snažnu solarnu ploču uvijek ćete imati dodatnu energiju pri ruci, gdje god i kad god je potrebno!

Vrijeme solarnog punjenja

Brojni čimbenici utječu na to koliko brzo sunce može ponovno napuniti vaš solarni punjač, ​​poput sezone, lokacije, doba dana i, naravno, naoblake.

Kako bismo vam dali jasnu sliku koliko besplatne energije možete očekivati ​​od ugrađenog solarnog panela, u nastavku nudimo 2 različita scenarija kako bismo ilustrirali razliku u brzini punjenja.

Koliko je vremena potrebno da se vaš solarni punjač potpuno napuni:

1. Na pretežno sunčan dan u proljeće ili ljeto, potrebno je oko 10 dana

2. Na pretežno sunčan dan u jesen ili zimi, potrebno je oko 20 dana

Kao što vidite, nismo naveli primjer koliko je vremena potrebno za ponovno punjenje tijekom pretežno oblačnih dana. To je zato što, nažalost, solarno punjenje stvarno nije dovoljno učinkovito u ovim uvjetima.

U Xtormu koristimo SunPower solarne ćelije visoke učinkovitosti kako bismo osigurali što više energije s male površine. Nisu li gore navedena vremena punjenja brza koliko biste željeli? Ne brinite, u Xtormu imamo solarne punjače i panele u svim veličinama. Provjerite naše ostale proizvode kako biste vidjeli koji vam najviše odgovara!

Ukratko

• Baterija od 10.000mAh

• 20 W USB-C PD izlaz

• 2x USB izlaz

• Ugrađen SunPower® solarni panel

• Otporan na prskanje (IPX4)

• Snažna integrirana LED svjetiljka

Kapacitet: 10000 MAh
Vlast: 20 W
Duljina: 17 cm
Širina: 9 cm
Visina: 2 cm
Težina: 450 g
Vrsta izlaza: USB-C PD, USB-A Quick Charge 3.0
Broj izlaza: 3
Materijal: PC, ABS
Otporan na vodu: IPX4
Dužina kabela: 0,30 m
Vremena punjenja telefona: 3.0
Vrijeme punjenja baterije: 2,0 h
Svjetiljka: Da
Solarni: Da
Solarna ploča (W): 1

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Proizvođač