Xtorm AP275 SolarBooster – 21W solarni panel

89,00 

SKU: AP275 Kategorija:

Opis

Ovaj SolarBooster od 21 W omogućuje vam jednostavno korištenje solarne energije za punjenje uređaja, gdje god idete. Moguće je izravno puniti dva uređaja, kao što su pametni telefon i Xtorm power bank, u isto vrijeme.

Kratke karakteristike Xtorm AP275 SolarBooster – 21W solarnog panela su:

– Nema unutarnje baterije
– Puni 2 uređaja istovremeno
– Panel SunPower® od 21 W

Xtorm AP275 SolarBooster 21W je visokoučinkovit solarni panel koji vam omogućuje napajanje elektroničkih uređaja pomoću sunčeve energije. Ovaj kompaktni i lagani solarni panel idealan je za putnike, avanturiste i sve one koji su često u pokretu.

Sa snagom od 21W, Xtorm AP275 SolarBooster pruža dovoljno snage za punjenje vaših mobilnih telefona, tableta, prijenosnih računala, power banka i drugih USB uređaja. Panel je opremljen USB izlazom, što znači da ga možete jednostavno spojiti na vaš uređaj i započeti punjenje.

Jedna od ključnih značajki Xtorm AP275 SolarBooster solarnog panela je njegova visoka učinkovitost u pretvaranju sunčeve svjetlosti u električnu energiju. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji solarnih ćelija, panel može iskoristiti maksimalnu količinu raspoložive energije i pružiti brzo i stabilno punjenje čak i pri slabom sunčevom svjetlu.

Ovaj solarni panel je vrlo praktičan za putovanja i avanture jer je dizajniran da bude otporan na vremenske uvjete. Izrađen je od kvalitetnih materijala koji su vodootporni i izdržljivi, čime osigurava dugotrajnost i pouzdanost u svim uvjetima.

Xtorm AP275 SolarBooster je također opremljen preklopnim dizajnom koji omogućuje jednostavno prenošenje i skladištenje. Može se lako složiti i spremiti u vaš ruksak, torbu ili putnu torbu, zauzimajući minimalan prostor.

Osim putovanja, Xtorm AP275 SolarBooster solarni panel također je koristan za kampiranje, planinarenje, izlete na plažu i druge aktivnosti na otvorenom. Možete ga jednostavno postaviti na tkaninu šatora, drveće ili na ravnu površinu kako biste iskoristili sunčevu svjetlost za napajanje svojih uređaja dok uživate u prirodi.

S Xtorm AP275 SolarBooster solarnim panelom, imate slobodu i neovisnost o električnoj mreži. Bez obzira jeste li na putovanju ili u prirodi, ovaj solarni panel vam omogućuje da ostanete povezani i napajani bez brige o pražnjenju baterije vaših uređaja.

Visoki učinak
Ovaj SolarBooster koristi SunPower® ćelije visokog učinka za iznimno brzo punjenje vaših uređaja. Zahvaljujući ovim vrlo učinkovitim ćelijama postoji minimalan gubitak energije tijekom procesa punjenja, a funkcioniraju čak i po oblačnom danu! LCD zaslon prikazuje trenutnu snagu ampera solarnog stakla.

Jednostavno punjenje
Mobilni uređaji mogu se spojiti izravno na solarnu ploču putem USB-a. Moguće je čak koristiti SolarBooster 21 Watt za istovremeno punjenje dva uređaja, poput pametnog telefona i Xtorm power bank-a. Budući da SolarBooster ima izlaz od 2,1 A, može izuzetno brzo puniti uređaje.

Praktičan dizajn
Zahvaljujući praktičnom dizajnu i karabineru koji je uključen, ploča SolarBooster 21 Watts može se lako pričvrstiti na ruksak, šator ili bicikl. Kada se solarni panel ne koristi, lako ga je sklopiti i ponijeti sa sobom. Materijal koji se koristi je jak, fleksibilan i vodootporan.

Značajke solarnog pojačivača snage Xtorm 21 W

Prvorazredni solarni paneli
Xtorm uključuje najnoviju SunPower® tehnologiju, ovo su najbolji solarni paneli dostupni na potrošačkom tržištu.

Solarna učinkovitost
Ovaj Xtorm solarni pojačivač opremljen je SunPower® solarnim panelima koji se mogu pohvaliti najvećom solarnom učinkovitošću u industriji, čime se osigurava najmanji mogući gubitak energije tijekom procesa punjenja.

Automatsko upravljanje napajanjem
Xtorm solarni punjač od 21 W dolazi s APM čipom. To znači da ovaj Solar Booster automatski uravnotežuje točnu brzinu punjenja i učinkovito dijeli snagu između priključenih uređaja.

Xtorm sigurnosna provjera

Zaštita od preopterećenja
Xtorm mobilni punjači štite bateriju priključenog mobilnog uređaja od prekomjernog punjenja.

Kontrola temperature
Svi Xtorm solarni pojačivači snage opremljeni su čipom za kontrolu temperature koji sprječava pregrijavanje.

Automatsko upravljanje napajanjem
Xtorm APM-čip automatski uravnotežuje snagu preko priključenih uređaja kako bi se spriječilo prekomjerno punjenje ili pregrijavanje.

Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 63 × 32 × 2 cm
Proizvođač: Xtorm
Snaga: 17W
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: Ne

Izlazi:
1x USB-A
1x USB-C

Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 24

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Proizvođač