Xtorm Solar Powerbank Evoke 10.000 – prijenosni punjač

59,00 

SKU: AM121 Kategorija:

Opis

Xtorm Solar Powerbank Evoke 10.000 je robusni prijenosni vanjski punjač s unutarnjom baterijom od 10.000 mAh i visokoučinkovitim solarnim pločama. Uređaj se može puniti putem USB-a i snažnog solarnog panela sa Sunpower® tehnologijom. Putem ovog solarnog prijenosnog vanjskog punjača može se puniti do 2 uređaja istovremeno. Gumeni detalji čine ga idealnim za korištenje na otvorenom.

Kratke karakteristike proizvoda:

Unutarnja baterija od 10.000 mAh
Puni 2 uređaja istovremeno
Panel SunPower® od 4,5 W

Xtorm Solar Powerbank Evoke 10.000
Ovaj prijenosni vanjski punjač se puni na solarnu energiju u kratkom vremenu zahvaljujući ugrađenim visokoučinkovitim solarnim panelima. Vanjski dio ovog robusnog punjača izrađen je od gume.

Xtorm Solar Powerbank Evoke opremljen je ugrađenom li-polimer baterijom koja se može puniti do 10.000 mAh. S ovom velikom baterijom možete puniti svoj pametni telefon, tablet, GPS i druge mobilne uređaje nekoliko puta prije nego što bude potrebno ponovo napuniti Evoke Solar Charger.

Ovaj robusni punjač može se puniti na dva načina; putem USB-a i ugrađenog solarnog panela. Preko Micro USB priključka s 5V-1.5A ulazom baterija se puni u tren oka. Čak i nedostatak struje neće uzrokovati probleme! Na sunčevoj svjetlosti visokoučinkoviti solarni panel Sunpower® u potpunosti puni bateriju u tren oka.

Punjač je zaštićen od prskanja vodom. Povrh toga, moguće je puniti dva uređaja istovremeno, jer Evoke Solar Charger ima dva USB priključka.

Evoke solarni punjač nudi savršeno rješenje za punjenje mobitela za odmor i aktivnosti na otvorenom. Uz veliku unutarnju bateriju i snažnu solarnu ploču uvijek ćete imati dodatnu energiju pri ruci, gdje god i kad god je potrebno!

Značajke Xtorm Evoke solarnog punjača
Prvoklasni solarni paneli
Xtorm uključuje najnoviju SunPower® tehnologiju, ovo su najbolji solarni paneli dostupni na potrošačkom tržištu.

Solarna učinkovitost
Svi Xtorm solarni punjači opremljeni su solarnim panelima SunPower® koji se mogu pohvaliti najvećom solarnom učinkovitošću u industriji, čime se osigurava najmanji mogući gubitak energije tijekom procesa punjenja.

Automatsko upravljanje napajanjem
Xtorm Evoke solarni punjač dolazi s APM čipom. To znači da ovaj solarni punjač automatski uravnotežuje točnu brzinu punjenja i učinkovito dijeli snagu između priključenih uređaja.

Brzo punjenje
Evoke solarni punjač ima veliki ulaz i velike izlaze. Ove značajke omogućuju punjenje povezanog uređaja što je brže moguće i ponovno punjenje samog solarnog punjača velikom brzinom putem USB-a.

Xtorm sigurnosne značajke
Baterije A klase
Xtorm koristi samo najbolje baterije koje ispunjavaju sve sigurnosne zahtjeve i mogu pružiti brzo punjenje koje vam je potrebno

Zaštita od preopterećenja
Xtorm mobilni punjači štite internu bateriju Xtorma i bateriju priključenog mobilnog uređaja od prekomjernog punjenja.

Kontrola temperature
Svi Xtorm punjači opremljeni su čipom za kontrolu temperature koji sprječava pregrijavanje.

Automatsko upravljanje napajanjem
Xtorm APM čip automatski uravnotežuje snagu preko priključenih uređaja kako bi se spriječilo prekomjerno punjenje ili pregrijavanje.

Xtorm solarni punjači
Solarni punjači Xtorm najbolji su solarni punjači na potrošačkom tržištu. S kratkim vremenima punjenja i pražnjenja i visokokvalitetnim materijalima. Najbolji solarni punjači na tržištu!

Solarni punjač Xtorm izuzetno je robustan, ali lagan. Punjač za mobitel lako je pričvrstiti na ruksak, bicikl ili šator, na primjer pričvršćivanjem užeta za kut punjača.

S ovim solarnim punjačem Xtorm možete jednostavno proizvesti vlastitu energiju. Pohranjena snaga se može koristiti za punjenje mobilnih uređaja, putem USB-a. Ovo je iznimno koristan gadget za vožnju biciklom, planinarenje, avanturistički odmor itd.! Osim svoje korisnosti, mogućnost generiranja vlastite snage daje vam vrhunski osjećaj slobode i neovisnosti.

Svi solarni punjači Xtorm opremljeni su iznimno učinkovitim solarnim pločama. S učinkovitošću od 22%, ovi paneli mogu generirati puno energije s malom površinom. Ovi SunPower® paneli najbolji su solarni paneli dostupni na potrošačkom tržištu.

Kao magija. Xtorm Solar Powerbank Evoke pretvara solarnu energiju u struju, električnu energiju koju zatim možete koristiti za punjenje svih svojih mobilnih uređaja!

Težina: 3,6 kg
Dimenzije: 16,5 × 10 × 2,1 cm
Proizvođač: Xtorm
Snaga: 10,5 W
Kapacitet: 10000 MAh
Ciklus baterije: 2000+
Brzina punjenja: 2h (100%)
Ulazi: Solar Panel; 1x Micro USB
Izlazi: 2x USB-A
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 24 mjeseca

Dodatne informacije

Težina 3,6 kg
Proizvođač