Xtorm Essential USB-C PD cable 100W 1m

14,95 

SKU: CE005 Kategorija:

Opis

Xtorm Essential USB-C PD
Xtorm Essential USB-C PD (Power Delivery) 100W kabel dužine 1 metar u bijeloj boji, koji je namijenjen za punjenje i napajanje uređaja koji koriste USB-C priključak.

S obzirom na to da je dužine 1 metar, ovaj kabel pruža korisnicima dovoljno prostora za korištenje svojih uređaja dok su povezani s napajanjem, ali i dovoljno kratko da ne zauzima previše prostora. Kabel je također lagane konstrukcije, što ga čini praktičnim za nošenje u torbama i ruksacima za putovanja.

Osim toga, ovaj USB-C PD kabel je univerzalni kabel koji se može koristiti s različitim uređajima koji podržavaju USB-C priključak. To znači da možete koristiti isti kabel za punjenje različitih uređaja, što je praktično i ekonomično rješenje za korisnike koji posjeduju više uređaja s USB-C priključkom.

Xtorm je priznati brand koji se ističe po svojim inovativnim rješenjima za napajanje i punjenje. Njihovi proizvodi su poznati po visokoj kvaliteti, pouzdanosti i izdržljivosti. Jedan od njihovih vrhunskih proizvoda je Xtorm USB-C PD 100W Cable 1 Meter – Essential Cables bijeli.

Ovaj kabel je posebno dizajniran za brzo punjenje i prijenos podataka putem USB-C priključka. Sa snagom od 100W, možete brzo napuniti svoje USB-C uređaje s visokim kapacitetom baterije. Kabel je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost.
Ovaj kabel ima široku primjenu. Možete ga koristiti za brzo punjenje različitih USB-C uređaja kao što su pametni telefoni, tableti, prijenosna računala i drugi. Također podržava brzi prijenos podataka, omogućujući vam brzi prijenos datoteka i streaming sadržaja.

Pakiranje Xtorm Essential USB-C PD 100W Cable 1 Meter – Essential Cables bijelog je elegantno i funkcionalno. Pažljivo osmišljeno pakiranje pruža zaštitu kabela tijekom transporta i skladištenja. Na pakiranju su jasno označene specifikacije proizvoda, što olakšava odabir pravog kabla za vaše potrebe.

Xtorm USB-C PD 100W Cable 1 Meter – Essential Cables bijeli je pouzdan i praktičan kabel koji će zadovoljiti vaše potrebe za napajanjem i prijenosom podataka. Bez obzira jeste li kod kuće, na poslu ili na putovanju, ovaj kabel će vam pružiti brze i pouzdane performanse. Uživajte u kvaliteti i pouzdanosti Xtorm proizvoda za vaše USB-C uređaje.

Xtorm kabel podržava Power Delivery tehnologiju koja omogućava brzo i sigurno punjenje uređaja poput prijenosnih računala, tableta, pametnih telefona i drugih uređaja s USB-C priključkom. Zahvaljujući PD tehnologiji, kabel pruža iznimno brze brzine punjenja do 100W.

Ovaj Xtorm kabel je dizajniran da bude izdržljiv i dugotrajan, izrađen je od kvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i dugotrajno korištenje. Kabel dolazi u bijeloj boji, koja je čista i moderna, te se savršeno uklapa u bilo koji stil i interijer.
Pakiranje je elegantno i funkcionalno. Primjena ovog kabla je široka – brzo punjenje pametnih telefona, tableta i prijenosnih računala te brzi prijenos podataka. Xtorm Essential USB-C PD 100W Cable 1 Meter – Essential Cables je pouzdan izbor koji zadovoljava sve vaše potrebe za napajanjem i prijenosom podataka.

Ukratko, Xtorm Essential USB-C PD 100W kabel dužine 1 metar u bijeloj boji, podržava Power Delivery tehnologiju, namijenjen je za brzo punjenje i napajanje različitih uređaja s USB-C priključkom. Kabel je izrađen od kvalitetnih materijala i dizajniran je da bude izdržljiv i dugotrajan. Ovaj praktičan i ekonomičan kabel savršeno je rješenje za korisnike koji traže visokokvalitetan kabel za svoje USB-C uređaje.

Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 100 cm
Proizvođač: Xtorm
Snaga: Ne
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: 1x USB-C
Izlazi: 1x USB-CWi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 12 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg