Xtorm Solar Charger 10.000 – prijenosni punjač

79,00 

SKU: XR104 Kategorija:

Opis

Xtorm Solar Charger 10,000 robusni je vanjski solarni punjač napravljen da traje. Daje vam slobodu i energiju da idete gdje god želite, što ga čini savršenim za sve vaše avanture.
Napaja se suncem
Sam solarni punjač se može puniti na dva načina, putem USB-C-a ili iznošenjem van i puštanjem ugrađenog solarnog panela da radi svoj posao.

Snažna baterija velikog kapaciteta
Solarni punjač opremljen je litij-polimerskom baterijom od 10.000 mAh, dovoljno snažnom da barem 2x napuni pametni telefon. Punjač također ima 20W USB-C izlaz koji brzo puni vaš pametni telefon, tako da ste uvijek spremni za pokret.

Stvoren za avanturu
Solarni punjač je otporan na prskanje, otporan je na padove i ima snažnu integriranu LED svjetiljku, što ga čini savršenim solarnim punjačem za sve vaše avanture na otvorenom. Uz veliku unutarnju bateriju i snažnu solarnu ploču uvijek ćete imati dodatnu energiju pri ruci, gdje god i kad god je potrebno!

Vrijeme solarnog punjenja

Brojni čimbenici utječu na to koliko brzo sunce može ponovno napuniti vaš solarni punjač, poput sezone, lokacije, doba dana i, naravno, naoblake.

Kako bismo vam dali jasnu sliku koliko besplatne energije možete očekivati od ugrađenog solarnog panela, u nastavku nudimo 2 različita scenarija kako bismo ilustrirali razliku u brzini punjenja.

Koliko je vremena potrebno da se vaš solarni punjač potpuno napuni:

1. Na pretežno sunčan dan u proljeće ili ljeto, potrebno je oko 10 dana

2. Na pretežno sunčan dan u jesen ili zimi, potrebno je oko 20 dana

Naš solarni punjač dolazi s moćnom litij-polimerskom baterijom kapaciteta 10.000 mAh, koja može napuniti vaš pametni telefon barem 2 puta. Također, ima 20W USB-C izlaz koji brzo puni vaš pametni telefon i omogućuje vam da uvijek budete spremni za pokret.

Ovaj solarni punjač stvoren je za avanturu. Otporan je na prskanje i padove, a ima snažnu integriranu LED svjetiljku koja će vam biti od velike pomoći na otvorenom. Uz veliku unutarnju bateriju i snažnu solarnu ploču, uvijek ćete imati dodatnu energiju pri ruci, gdje god i kad god je potrebno!

Naš solarni punjač je vodootporan na kapljice vode, što ga čini savršenim za korištenje na otvorenom. Baterija ima mogućnost punjenja putem solarnog panela ili putem USB-C kabla, što vam omogućuje da se brzo napunite i krenete u nove avanture.

S ovim solarnim punjačem možete napuniti svoj mobilni uređaj 4 puta, što ga čini vrlo praktičnim za dugotrajne avanture na otvorenom. Zato ne čekajte, nabavite naš solarni punjač i uživajte u svojim avanturama znajući da ćete uvijek imati dovoljno energije za pokret.

Serija Xtreme: serija
Kapacitet: 10000 MAh
Snaga: 20 W
Duljina: 17 cm
Širina: 9 cm
Visina: 2 cm
Težina: 354 g
Vrsta ulaza: Solarna ploča, USB-C PD
Vrsta izlaza: USB-A, USB-C PD
Broj izlaza: 2
Materijal: ABS, PC
Otporan na vodu: IPX4

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Proizvođač