EcoFlow AC Cable EU

29,00 

SKU: EFDELTA-AC-CABLE-1.5m-EU Kategorija:

Opis

EcoFlow AC Cable EU
EcoFlow AC Cable je visokokvalitetni kabel koji omogućuje jednostavno punjenje vaših EcoFlow baterijskih generatora (iz RIVER i DELTA serije) putem standardne kućne utičnice. Ovaj kabel je dizajniran s ciljem pružanja sigurnog i brzog punjenja vaših uređaja, pružajući vam praktično i pouzdano napajanje.

EcoFlow AC Cable je kompatibilan s različitim modelima EcoFlow baterijskih generatora, osiguravajući vam univerzalnu upotrebu i fleksibilnost. Bez obzira jeste li kod kuće, na kampiranju ili u pokretu, ovaj kabel vam omogućuje da napunite svoj EcoFlow baterijski generator bilo gdje gdje postoji standardna kućna utičnica.

Kabel je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i dugotrajnost. Njegova kvalitetna izrada osigurava stabilan prijenos energije bez gubitaka, čime se osigurava brzo i efikasno punjenje. Osim toga, kabel je fleksibilan i jednostavan za upotrebu, što vam olakšava rukovanje i spremanje.

Primjena EcoFlow AC Cablea je raznolika. Može se koristiti kod kuće kao zamjenski ili dodatni kabel za punjenje EcoFlow uređaja. Također je idealan za putnike, kampere, van mreže ili u hitnim situacijama kada je pristup standardnoj električnoj utičnici najjednostavniji način za punjenje vaših uređaja.

Korištenje EcoFlow AC Cablea je jednostavno. Samo spojite jedan kraj kabla u vaš EcoFlow baterijski generator, a drugi kraj u standardnu kućnu utičnicu. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i naprednoj tehnologiji, kabel omogućuje brzo i stabilno punjenje bez gubitka energije.

Ovaj kabel je dizajniran kako bi bio kompatibilan s različitim modelima EcoFlow baterijskih generatora (iz RIVER ili DELTA serije), što vam pruža mogućnost da iskoristite puni potencijal uređaja bez obzira na model koji posjedujete. Bez obzira jeste li kod kuće, na putovanju ili u kampiranju, EcoFlow AC Cable vam omogućuje da ostanete napunjeni i povezani sa svojim uređajima.

EcoFlow je renomirani brand koji se ističe po svojoj stručnosti u području mobilnog napajanja i obnovljive energije. Njihovi proizvodi su visokokvalitetni, inovativni i pružaju pouzdana rješenja za energetske potrebe. EcoFlow AC Cable je u skladu s visokim standardima koje brand EcoFlow postavlja, pružajući vam siguran i pouzdan način punjenja vaših uređaja.

Pakiranje EcoFlow AC Cablea je praktično i jednostavno. Kabel dolazi u kompaktnom pakiranju koje ga štiti od oštećenja tijekom prijevoza. S jasnim uputama i priloženim priborom, ovaj kabel je spreman za upotrebu čim ga izvadite iz pakiranja.

EcoFlow AC Cable je neophodan dodatak za sve vlasnike EcoFlow baterijskih generatora. Pruža vam praktičan način za punjenje vaših uređaja putem standardne kućne utičnice, bez obzira na to gdje se nalazite. Ovaj kabel je pouzdan, siguran i jednostavan za upotrebu, pružajući vam fleksibilnost i slobodu da ostanete napunjeni i povezani.

Uzmite kontrolu nad punjenjem svojih uređaja s EcoFlow AC Cableom. Iskoristite prednosti praktičnosti, brzine i pouzdanosti ovog kabela kako biste osigurali da vam elektronički uređaji budu uvijek napunjeni i spremni za upotrebu. EcoFlow AC Charging Cable je vaš pouzdan partner za napajanje koji će zadovoljiti vaše energetske potrebe, bilo kod kuće ili u pokretu.

Ponuda kablova
Energy2Store u svojoj ponudi nudi širok raspon kablova koji zadovoljavaju različite potrebe punjenja. Bez obzira tražite li kabel za solarno punjenje, kućno punjenje ili punjenje putem automobila, u našoj trgovini ćete pronaći sve što vam treba. Svi naši kablovi su visokokvalitetni, izdržljivi i pružaju stabilan prijenos energije. Nudimo različite duljine i opcije kabela kako bismo vam omogućili fleksibilnost i prilagodljivost u postavljanju i korištenju solarnih panela, baterijskih generatora i ostalih uređaja. Bez obzira na to jeste li avanturist na otvorenom, putnik ili želite biti pripremljeni za bilo koju situaciju u vašoj kući, stanu ili vikendici, naša ponuda kablova će zadovoljiti vaše potrebe za pouzdanim i učinkovitim punjenjem. Uz naše kabelove, možete biti sigurni da ćete dobiti visokokvalitetne proizvode koji će vam omogućiti da iskoristite snagu obnovljive energije i ostanete povezani s vašim uređajima.

Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 150 cm
Proizvođač: EcoFlow
Snaga: Ne
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: AC ulaz
Izlazi: AC izlaz
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 12 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Proizvođač