EcoFlow BKW-Battery Cable (DELTA EB)

39,00 

SKU: EFL-BKWDELTAEBCable-0.4m Kategorija:

Opis

Postoje tri vrste EcoFlow BKW kabela za baterije. PowerStream Microinverter je kompatibilan sa svim prijenosnim električnim stanicama, a za spajanje zahtijeva različite vrste kabela.

EcoFlow BKW-DELTA EB kabel
EcoFlow BKW-DELTA EB kabel je za DELTA 2, DELTA 2 Max i DELTA Max prijenosne elektrane za povezivanje s PowerStream Microinverterom.
Vrsta kabela: XT150 kabel za punjenje
Duljina: 0,4m
Pakiranje: 0,4 m EcoFlow BKW-DELTA EB kabel x 1

Svi EcoFlow BKW Battery kabeli dostupni su za kupnju putem službene Energy2Store web stranice. Možete jednostavno pristupiti našim stranicama i odabrati koji od tri vrste EcoFlow BKW kablova odgovara vašim potrebama. Također, kupnjom putem naše Energy2Store web stranice osiguravate brzu i pouzdanu dostavu proizvoda diljem Repubike Hrvatske, odnosno Europe, što znači da korisnici mogu lako nabaviti ove kabele, ali i bilo koje druge proizvode, bez obzira na svoju lokaciju.

EcoFlow BKW-Battery Cable (DELTA EB)
EcoFlow BKW Battery kabel je visokokvalitetni kabel namijenjen povezivanju mikroinvertera s EcoFlow baterijskim generatorom DELTA EB. Ovaj pouzdani dodatak omogućuje korisnicima jednostavno i sigurno napajanje svojih uređaja putem EcoFlow sustava.

Kabel je specifično dizajniran kako bi pružio optimalnu kompatibilnost između BKW baterije i EcoFlow generatora. Sa svojim precizno izrađenim priključcima, osigurava sigurno i stabilno povezivanje bez gubitka energije ili nepotrebnih prekida.

Jedna od ključnih prednosti EcoFlow BKW Battery kabla je njegova visoka kvaliteta izrade. Kabel je izrađen od izdržljivih materijala koji su otporni na habanje, savijanje i vanjske utjecaje. To osigurava dugotrajnost i pouzdanost kabela tijekom upotrebe.

Karakteristike proizvoda i branda
Pakiranje EcoFlow BKW Battery kabla je pažljivo dizajnirano kako bi osiguralo zaštitu kabela tijekom transporta i skladištenja. Robusno pakiranje osigurava da kabel stigne do korisnika u besprijekornom stanju i spremnom za upotrebu.

EcoFlow je prepoznat kao vodeći brand u industriji prijenosnih energetskih rješenja. Brand je poznat po svojoj stručnosti, inovacijama i predanosti održivosti. Njihovi proizvodi postavljaju visoke standarde kvalitete, učinkovitosti i pouzdanosti.

Kroz svoj široki raspon proizvoda, EcoFlow se ističe kao brand koji pruža napredna rješenja za napajanje u različitim situacijama. EcoFlow generatori energije i pripadajući dodaci korisnicima omogućuju neovisnost o tradicionalnom napajanju i fleksibilnost korištenja energije iz obnovljivih izvora.

Brand EcoFlow također ima snažnu predanost održivosti i zaštiti okoliša. Svi njihovi proizvodi se razvijaju s naglaskom na energetsku učinkovitost, smanjenje emisija i korištenje obnovljivih izvora energije. EcoFlow teži ostvarivanju pozitivnih utjecaja na okoliš i promicanju održivih praksi u industriji.

Ecoflow BKW kablovi
EcoFlow BKW Battery kabel je još jedan primjer visokokvalitetnog proizvoda koji EcoFlow nudi svojim korisnicima. Pouzdanost, praktičnost i sigurnost su ključne karakteristike ovog kabla, koji omogućuje korisnicima da iskoriste maksimalni potencijal svog EcoFlow sustava i osiguraju neometano napajanje svojih uređaja.

Uz EcoFlow BKW Battery kabel, korisnici mogu biti sigurni da imaju pouzdano i sigurno povezivanje između mikroinvertera i EcoFlow baterijskog generatora DELTA Pro. Kabel pruža jednostavan način za napajanje i iskorištavanje energije iz obnovljivih izvora, čime doprinosi održivom i ekološki prihvatljivom načinu života.

Za sve korisnike koji traže visokokvalitetno rješenje za povezivanje mikroinvertera i EcoFlow generatora, EcoFlow BKW Battery kabel predstavlja pouzdano rješenje koje pruža stabilnost, sigurnost i učinkovitost.

EcoFlow nudi dva slična kabela, BKW Battery Cable Delta Pro i BKW Battery Cable River, koji su namijenjeni za povezivanje mikroinvertera s druga dva modela EcoFlow baterijska generatora.
Ovi kablovi osiguravaju siguran i stabilan prijenos energije, omogućujući korisnicima da maksimalno iskoriste potencijal svog Delta sustava.

Oba kabela dolaze s visokokvalitetnom izradom i pouzdanim performansama koje karakteriziraju EcoFlow proizvode. Ovi kablovi su jednostavni za korištenje i pružaju stabilan prijenos energije bez gubitka ili prekida.

Korisnici mogu biti sigurni u kvalitetu, performanse i podršku koju dobivaju uz ove kabele, što im omogućuje da iskoriste svoje EcoFlow sustave u potpunosti i osiguraju stabilno napajanje za svoje uređaje.

Za više informacija o ovim proizvodima, posjetite:

– https://www.energy2store.hr/ecoflow-bkw-battery-cable-delta-pro/
– https://www.energy2store.hr/ecoflow-bkw-battery-cable/

Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 40 cm
Proizvođač: EcoFlow
Snaga: Ne
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: 1x XT150 ulaz
Izlazi: 1x XT150 izlaz
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: 12 mjeseci

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg
Proizvođač