Xtorm Essential USB-C PD 3.1 Cable 240W 1.5m

34,95 

SKU: CE007 Kategorija:

Opis

Ovaj 240 W Xtorm Essential USB-C PD kabel je dizajniran da bude savršen kabel za svakodnevno punjenje vašeg prijenosnog računala. Podržava sljedeću generaciju napajanja – PD 3.1 s proširenim rasponom snage od 240 W (EPR). To znači da bez obzira koji uređaj želite puniti, uvijek ćete imati pristup maksimalnoj snazi!

Isporuka snage sljedeće generacije od 240 W
Za napajanje sljedeće generacije prijenosnih računala, razvili smo USB-C PD kabel koji podržava do 240 W snage. To je omogućeno zahvaljujući implementaciji PD 3.1, s podrškom za prošireni raspon snage (EPR) od 240 W.

Svakodnevna moć
Svi Essential Cables dizajnirani su za pružanje snažnog i stabilnog iskustva punjenja na koje možete računati svaki dan.

Fleksibilan i izdržljiv
Essential kabel napravljen je da bude vaš svakodnevni kabel za punjenje. Njegova fleksibilna, ali izdržljiva jakna trajat će dulje od standardnih kabela za punjenje.
Serija Osnovni kablovi
Duljina 150 cm
Težina 60 g
Materijal TPE
CE007-2_energy2store_prijenosni_punjac_baterija_plaza_planinarenje_boravak_u_prirodi
Xtorm Essential USB-C PD 3.1 Cable 240W (1.5m)
Xtorm Essential USB-C PD cable 100W (1m)
Xtorm USB-C PD 240W Cable 1.5 Meter – Essential Cables bijeli je visokokvalitetni kabel dizajniran za brzo punjenje i prijenos podataka putem USB-C priključka. Sa snagom od 240W, ovaj kabel omogućuje vam punjenje vaših uređaja s visokim kapacitetom baterije u rekordnom vremenu.
Kabel podržava Power Delivery (PD) tehnologiju, koja omogućava punjenje uređaja s visokim kapacitetom baterije poput prijenosnih računala, tableta i drugih uređaja koji imaju USB-C priključak, s izuzetno brzim brzinama punjenja do 240W. To znači da možete puniti svoje uređaje znatno brže nego sa standardnim USB kabelima.

Glavna karakteristika ovog kabla je njegova pouzdanost i izdržljivost. Izrađen je od kvalitetnih materijala koji pružaju izvrsnu izdržljivost i otpornost na habanje. Ovaj kabel je dizajniran i proizveden s velikom pažnjom na detalje i koristi kvalitetne materijale kako bi bio izdržljiv i dugotrajan. Kabel dolazi u bijeloj boji, koja je čista i moderna te će se savršeno uklopiti u bilo koji stil i interijer. Opremljen je sigurnosnim mehanizmima koji štite vaše uređaje od prenapona i kratkog spoja.

Xtorm je renomirani brand poznat po svojoj tehnološkoj stručnosti i kvaliteti. Njihovi kabeli su pažljivo dizajnirani i testirani kako bi pružili vrhunsku performansu i sigurnost.

Kabel dolazi u atraktivnom bijelom dizajnu koji se lako uklapa u vašu okolinu. S duljinom od 1.5 metra, pruža vam dovoljno fleksibilnosti i udaljenosti pri povezivanju uređaja.

Xtorm USB-C PD 240W Cable 1.5 Meter – Essential Cables je pouzdan i visokokvalitetan kabel koji će zadovoljiti vaše potrebe za brzim punjenjem i pouzdanim prijenosom podataka. Bez obzira koristite li ga kod kuće, na poslu ili dok putujete, ovaj kabel će biti vaš pouzdan partner za napajanje i povezivanje.

Xtorm USB-C PD 240W kabel dolazi u atraktivnom pakiranju koje kombinira funkcionalnost i estetiku. Pakiranje je dizajnirano s ciljem zaštite kabla tijekom prijevoza i skladištenja, kako bi stigao do vas u savršenom stanju. Robusna i izdržljiva ambalaža pruža sigurnost i sprječava oštećenja tijekom transporta.
Na pakiranju su jasno istaknute specifikacije proizvoda, što vam omogućuje jednostavno prepoznavanje pravog kabla za vaše potrebe. Također pruža informacije o kompatibilnosti s različitim uređajima i funkcionalnostima kabla.

Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 150 cm
Proizvođač: Xtorm
Snaga: Ne
Kapacitet: Ne
Ciklus baterije: Ne
Brzina punjenja: Ne
Ulazi: 1x USB-C PD
Izlazi: 1x USB-C PD
Wi-Fi: Ne
Bluetooth: Ne
UPS funkcija: Ne
Jamstvo: Doživotno

Dodatne informacije

Težina 0,60 kg
Proizvođač